Лечение в чужбина


Мрежата на МедикНет предлага възможност за избор между дестинации, болници, процедури и услуги. Използвайте бутона на заглавната страница „Запиши си час” и ние ще Ви изпратим официален формуляр за получаване на оферта за лечение в някоя от нашите болници-партньори.Офертата за лечение съдържа приблизителната разбивка на разходите за лечение в съответната клиника, спрямо конкретния случай. Тя е напълно персонализирана спрямо нуждите на пациента и включва медикаменти, престой, интервенции, санитарни услуги и др.

Всеки пациент може да се допита до неограничен брой клиники, за да избере оптималния вариант, отговарящ на нуждите и бюджета му. В някои случаи българските болнични заведения не предлагат никаква форма на лечение и държавната здравна каса субсидира съответното лечение в чуждестранна клиника. Екипът на МедикНет е на разположение за предоставянето на оферта за лечение, оформена по държавните критерий, както и консултация с пациентите за намиране на оптимално бързо решение!

Ние ще бъдем с Вас през цялото време на лечение: от консултацията на болния до връщането му в България. Ще се погрижим за трансфера на пациента, както и организиране на пътуването му, обмяната на медицинска информация, преводач и връзка с екипа ни.

 

Ще бъдем до Вас през тези трудни моменти!

 

Цените за получаване на оферта за лечение са изложени в таблицата по-долу.

Страна Цена за получаване на оферта за лечение
1. Израел 100 €

 

2. Италия 100 €

 

3. Австрия 100 €

 

4. Испания 100 €

 

5. Германия 125 €

 

6. Швейцария 125 €

 

7. Турция 100 €

 

8. Франция 100 €

 

9. Гърция 100 €