Консултации у нас


Ортопедия и хирургия

МедикНет доведе д-р Ернесто Пинторе- водещ професионалист в областта на перкутанната хирургия, у нас, за да консултира и оперира български пациенти.

Той е първият, който въвежда перкутанната хирургия (операция с разрез до пет милиметра) в италианската ортопедия и част от операциите му са качени на собствен канал в You tube. Ернесто Пинторе обаче е подчертано сдържан по отношение на славата:”Смятам себе си за малък хирург, казва той, непреподавам в Германия, в САЩ или във Франция, но показвам практиката си на хора, които се нуждаят от нея – в Полша, в Израел, където са много напреднали,но не познават перкутанната хирургия на крака, в Аржентина ме канят да покажа малкото, което знам, и аз винаги приемам.”

Д-р Ернесто Пинторе коригира както наследствени, така и придобити деформации на стъпало, китки, колена и др. Успешно извършва смяна на колянна, тазобедрена и раменна става, като възстановителният процес след интервенцията е изключително скъсен, благодарение на уникалната техника на работа на италианския специалист.

Ако желаете да си запишете час за консултация и преглед, кликнете на бутона “Запиши си час”, попълнете го с Вашите координати за обратна връзка и ние ще Ви изпратим формуляр- заявление, заедно с график на свободните часове в близките месеци.